PREMIERA. Prima scoala neconventiala de IT din Romania! Programatori de elita sunt pregatiti la Cluj-Napoca, in cadrul Academy +Plus-

Alternativă a sistemului educațional românesc și complet diferită de o universitate privată, ACADEMY+PLUS, proaspăt lansată în Cluj-Napoca, își propune să transforme tinerii pasionați de informatică în profesioniști și viitori antreprenori.

academy +plus

ACADEMY+PLUS este neconvențională deoarece evaluarea nu constă în note și nu există profesori, ci doar mentori și îndrumători. Nu se pune accent pe teorie, ci pe practică, joacă, muncă în echipă, precum și pe dezvoltarea abilităților antreprenoriale ale elevilor.

„Cursurile” au loc în sediul PITECH+PLUS din Cluj, un centru complet dotat tehnic, deschis non-stop. Școala se adresează atât absolvenților de liceu (deși nu este obligatorie o diplomă de bacalaureat), cât și celor care vizează o reconversie profesională. Singurele cerințe sunt pasiunea pentru informatică și dorința de a învăța, de a aduce o schimbare. ACADEMY+PLUS durează 3 ani de zile și, cel mai important, este 100 %gratuită. Programul s-a lansat anul acesta pentru prima dată în țară prin intermediul unui parteneriat cu prestigioasa Ecole 42 din Paris, despre care se spune că este unul dintre cele mai ambițioase proiecte de formare profesională din lume.

Inițiativa lansării ACADEMY+PLUS aparține companiei românești PITECH+PLUS, sub îndrumarea CEO-ului franco-român Bogdan Herea, fost olimpic la fizică și matematică, plecat cu bursă în Franța și reîntors în țară pentru a-și începe propria afacere.

„În România, acest program este o oportunitate extraordinară pentru tinerii talentați care nu își permit costurile unei școlarizări de elită. Suntem cu toții conștienți că în țara noastră există o mulțime de persoane pasionate de informatică, hotărâte să schimbe ceva, motivate să învețe în permanență. Acesta este profilul candidaților validați și acesta este și obiectivul nostru: să îi recunoaștem și să îi ghidăm”, a declarat fondatorul Bogdan Herea.

Pentru informații suplimentare privind ACADEMY+PLUS, dar și pentru înscrieri, accesați site-ul www.academyplus.ro.

Despre PITECH+PLUS:

PiTechnologies s-a lansat în anul 2005, oferind consultanță și soluții software de securitate online. În 2012, în urma unui proiect de rebranding, compania s-a transformat în PITECH+PLUS și a devenit epicentrul unui grup de companii care oferă sprijin start-up-urilor din sferele tehnologie, aplicații mobile și inovație. În prezent, firma are sedii în București, Cluj-Napoca, Tărgu Mureș, Berlin, Paris, Lyon, Bruxelles și Praga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.