Premierul Florin Cîțu, alături de Emil Boc și Mircea Abrudean, la EC_Special by Electric Castle: „Sunt bucuros că s-a putut face acest festival. Chiar e plăcut”

Premierul României, Florin Cîţu, a fost prezent, vineri seară, la Festivalul Electric Castle, care are loc în această perioadă la Bonțida și Cluj-Napoca. Acesta a fost însoţit de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc și de fostul prefect, Mircea Abrudean.

„Sunt bucuros că s-a putut face acest festival şi sunt bucuros că se pot face toate celelalte festivaluri. Mă aşteptăm să fie această atmosferă, chiar e plăcut”, a declarat premierul pentru Pro TV.

Cîțu a fost însoţit de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, şi de mai mulţi prieteni. „Împreună cu premierul Florin Cîţu şi mulţi alţi prieteni la Electric Castle. Atmosferă superbă”, a scris Boc pe Instagram.

Electric Castle se va desfăşura între 6 şi 15 august în peste 20 de locuri din Bonţida şi Cluj-Napoca. Cei 250 de artişti care au confirmat vin din 23 de ţări, de pe trei continente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.