Premii CASH în valoare de peste 5.000 lei pentru clujenii participanţi la Maratonul Home Garden (P)

Cluj-Napoca va găzdui MaraTONul Home Garden, în perioada 30 mai – 1 iunie. Premiile vor fi substanțiale, însumând peste 5000 ron numerar.

Acest MaraTON este unul atipic, referindu-se la găsirea cu ajutorul GPS-ului a unor conserve marca Home Garden ascunse în diferite zone cheie ale Clujului. Norocoșii care reușesc să dea de urmă conservelor vor putea câștiga unul din cele 9 premii a câte 450 lei fiecare sau marele premiu de 1600 lei.

homegardon maraton cluj

Înscrierea în cadrul competiției se face accesând www.homegarden.ro/maraton. Aici sunt disponibile și regulamentul complet, plus informații suplimentare cu privire la mecanismul de concurs.

„Home Garden încurajează alimentația echilibrată și sportul, pentru a avea un stil de viață sănătos. MaraTONul practic înglobează toate aceste aspecte și lansează o provocare tuturor clujenilor. Suntem foarte entuziasmați de proiect și așteptăm cu nerăbdare să premiem câștigătorii”, a declarat Ovidiu Coroiu, Directorul Național de Vânzări Safeway International.

Mai multe informații despre Home Garden pot fi accesate aici.

Home Garden este lider al pieței de conserve de legume, fructe, pește, murături, gemuri și mâncăruri, activând la nivel național încă din 2004. Compania oferă o gamă de peste 100 de produse care respectă cu strictețe înaltele standarde europene de calitate și igienă. Home Garden este o marcă Safeway International, fiind mereu într-o continuă extindere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.