Premiu de Festival la VIVO! Cluj-Napoca

În această perioadă, la VIVO! Cluj-Napoca se desfăşoară un nou concurs online. Clienţii centrului comercial sunt invitaţi să urmărească blog-ul centrului comercial, să răspundă până la finalul acestei luni printr-un comentariu la provocarea primită şi pot câştiga prin tragere la sorţi o ţinută de festival.

Centrul comercial a pregătit un nou concurs ce se desfăşoară online. Până pe 31 iulie, toţi cei care urmăresc blogul centrului comercial, răspund la articolul de concurs cu outfit-ul pe care l-ar purta la festivaluri şi din ce magazine din VIVO! Cluj-Napoca l-ar achiziţiona, devin automat înscrişi în concurs.

Cel mai norocos participant va putea câştiga prin tragere la sorţi un Premiul de Festival – o ţinută în valoare de 500 de lei.

Le dorim tuturor mult succes şi multă inspiraţie în realizarea ţinutelor, pe care o pot obţine din articolul de concurs, cele scrise zilnic sau chiar din sesiunile de shopping.

Tragerea la sorţi va avea loc în data de 1 august, la ora 14:00.

Mai multe detalii despre modul de participare precum şi regulamentul activităţii promoţionale se găsesc pe www.blog.vivo-cluj.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.