Președintele interimar Liviu Alexa a instaurat circul în PSD Cluj. „Intrușii” au dat-o afară din ședință pe primărița Liliana Moldovan din Ceanu Mare cu un tupeu ieșit din comun! Fostul șofer al lui Dragnea, Adrian Mlădinoiu, diurnă specială pe banii statului pentru plimbări de partid

Deputatul clujean Horia Nasra a semnalat pe blogul personal un caz șocant care îl vizează pe președintele interimar al PSD Cluj, Liviu Alexa, și pe secretarul Mihai Mocanu, care încearcă să controleze filiala județeană prin teroare și intimidări.

Ultima „strategie” a „intrușilor” girați de la centru a fost să o dea afară pe Liliana Moldovan, primarul comunei Ceanu Mare, iar ulterior să le apostroveze și pe alte colege într-o ședință de partid.

„În general, o femeie se iubeşte şi se respectă, fie că este mamă, soră, soţie sau colegă. Atunci când o doamnă este apostrofată pe nedrept de un bărbat, mai ales în public, acel individ devine un ghiolban.

Zilele trecute intrusul strateg-consultant pierde-vară, supărat că ministrul Eugen Teodorovici nu a participat la o şedinţă de partid, i-a cerut unei colege primar, doamnei Liliana Moldovan din Ceanu Mare, să iasă afară din sală, ulterior certându-le şi pe alte colege.

Domnia sa nu înţelege că această minunată calitate de membru de partid, în primul rând înseamnă voluntariat şi că nimeni nu este zilier pe plantaţie.

Cel mai amuzant a fost momentul când intrusul a precizat că până în vară partidul se mai gândeşte cine candidează în comune. Adică niciun primar nu beneficiază de un cec în alb şi că totul depinde de intruşi„, a scris Nasra pe blog.

Președintele executiv al PSD Cluj, Adrian Mlădinoiu, fostul aghiotant și șofer al condamnatului Liviu Dragnea, a devenit un cățeluș loial și pentru Alexa, încasând o diurnă specială din banii statului pentru excursii de partid.

Mlădinoiu este acuzat de Nasra că trimite mesaje de amenințare și intimidare altor colegi din PSD Cluj.

„Şi dacă tot vorbim de intruşi, în ultimele săptămâni, Adiță „Melițoiu” a făcut naveta București – Cluj pe banii statului și a încasat și o diurnă faină. De ce? Oficial și-a încropit câteva hârtii, neoficial domnia sa îl ajută pe intrusul care a înjurat clujenii.

Marea prostie a domniei sale, este că trimite mesaje de intimidare, amenințare, direct sau prin interpuși.

Domnule „Melițoiu”, sunteţi fost șofer, SPPist, sunteți partener de bișniță, nu e nicio problemă stimabile, dar aici, în capitala Ardealului, amenințările de ghiolban, directe sau la adresa apropiaților, se soldează cu plângeri penale”, mai precizat fostul președinte al PSD Cluj.

De asemenea, în ședința de partid de la filiala Câmpia Turzii, la care a fost prezent și președintele interimar al PSD Cluj, a fost un circ maxim și certuri ca la ușa cortului.

Rugăm membrii PSD Cluj să ne trimită pe adresa [email protected] și filmulețe făcute pe ascuns în ședințele de partid ținute de „intrusul” Liviu Alexa. Ne-ar plăcea să ne râdem cu celebrul „strateg politic”.

One thought on “Președintele interimar Liviu Alexa a instaurat circul în PSD Cluj. „Intrușii” au dat-o afară din ședință pe primărița Liliana Moldovan din Ceanu Mare cu un tupeu ieșit din comun! Fostul șofer al lui Dragnea, Adrian Mlădinoiu, diurnă specială pe banii statului pentru plimbări de partid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.