Președintele Iohannis, la plimbare alături de Emil Boc în Capitala Transilvaniei: „Mă simt bine la Cluj”

Președintele României, Klaus Iohannis, s-a aflat joi, 23 mai, la Cluj-Napoca, cu ocazia lansării volumului „EU.RO”.

Șeful statului s-a întâlnit cu liberalii clujeni la Grand Hotel Italia, a vizitat Primăria Cluj-Napoca si a făcut o plimbare, pe jos, de la primărie la Casa Universitarilor, unde a participat la lansarea cărții sale.

Iohannis s-a declarat impresionat de modul cum arată Clujul și a precizat că se simte foarte bine aici, oraș de care îl leagă multe amintiri din perioada studenției.

Azi am avut placerea de a-l primi la Cluj-Napoca pe domnul Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei.

Pe langa vizita de la Primaria Cluj-Napoca, unde am discutat probleme administrative si politice impreuna cu colegii din PNL, iar domnul Presedinte a semnat si in Cartea de onoare a municipiului, am participat impreuna la intalnirea cu reprezentantii administratiei publice locale din regiunea de Nord-Vest precum si la evenimentul de prezentare a cartii EU .RO.


Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in contextul lipsei de credibilitate a Guvernului, a asigurat continuitatea parcursului european al Romaniei si reprezinta garantia credibila a viitorului Romaniei in Uniunea Europeana.

Summitul de la Sibiu a reconfirmat faptul ca Romania conteaza in ecuatia europeana doar prin Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis„, a scris Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.