Prezența obligatorie miercuri și joi la Sala Sporturilor „Horia Demian”

Echipa de baschet feminin a Universității Cluj se află în fața unui moment istoric și a unei performanțe îndelung așteptată, iar miercuri și joi, 26-27 aprilie, va avea loc „dubla” confruntare cu campioana Sepsi SIC Sf. Gheorghe, meciurile 2 și 3 din finala Ligii Naționale, iar în cazul unui succes in ambele meciuri, „U” poate deveni CAMPIOANĂ „acasă”. Chiar, ce poate fi mai frumos decât să devii campion în fața propriilor suporteri?

Scorul după primele două meciuri este 1-1, iar „U” Cluj are șansa să aducă primul trofeu de campioană după o secetă de 21 ani.

Așa că, dacă pentru tine Universitatea Cluj este mai mult decât o echipă, iar „U” este mai mult decât o simplă vocală din alfabetul limbii române, atunci ești așteptat miercuri și joi, de la ora 19:00, la Sala Sporturilor „Horia Demian”, sala unde s-au obținut toate marile performanțe ale sportului clujean.

Dacă inima ta bate pentru „U”, iar sufletul ți-e colorat in alb-negru, atunci prezența ta in „Horia Demian” e OBLIGATORIE!

Fetele pregătite de trio-ul Dragan Petricevic – Miljan Medvedj – Mihai Coldea au șansa să intre definitiv în frumoasa istorie a Simbolului Universității, în inimile suporterilor și în istoria sportului clujean.

E confruntare de totul sau nimic, nu avem nimic de pierdut și trebuie să luptăm până la capăt pentru VICTORIE.

Noi la Cluj nu am avut șansa de a trăi prea multe finale de-a lungul timpului, indiferent de sport, dar ACUM o avem.

PROGRAM DE VANZARE AL BILETELOR

Marti si miercuri, de la 8 la 10 si de la 13 la 15 la sediul U Cluj, Str. Cardinal Iuliu Hossu nr. 23.

Miercuri la Sala Sporturilor „Horia Demian”, de la ora 1, respectiv joi același program la club și de la ora 17 la sală.

Să scriem ISTORIE! Ne vedem la sală! Ora 19:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.