Prezentare de modă inedită la Biserica Reformată în cadrul ZAIN – Design Expressions

Vineri seara, 13 noiembrie, Biserica Reformată de pe strada Kogălniceanu a fost gazda unei prezentări de modă inedite, în cadrul evenimentului ZAIN Design Expressions, la care au luat parte peste 450 de persoane, designeri, studenți și clujeni pasionați de modă.

Prezentarea a fost deschisă de colecțiile de toamnă-iarnă masculine semnate de tânăra designeriță Irina Voinea, care au fost prezentate de 22 de modele selecționate de Ana Sidor-Crișan, iar apoi au intrat în scenă colecțiile feminine semnate de Ovidiu Pop. Totul s-a desfășurat pe un fond muzical asigurat de soprana Simona Băltog, acompaniată de Adela Bihari.

Colecția IVY este un brand bărbătesc care a luat naștere în 2012, după ce designer-ul Irina Voinea a absolvit University for the Creatve Arts din Marea Britanie. Produsele create sub acest brand sunt made-to-measure, gândite special pentru fiecare client în parte. Dorința designer-ului este să ajute bărbații să își construiască propriul stil, îndemnându-i astfel să prindă curaj în a se descoperi pe sine.

Irina Voinea consideră că „hainele și stilul sunt doar o extensie a personalității fiecăruia”. IVY tinde către reinterpretarea clasicului și dezvoltarea tiparelor tradiționale. Formele geometrice regăsite în design-uri dau o estetică edgy brand-ului și accentuează în același timp silueta.

prezentare de moda ZAIN biserica reformata

prezentare de moda ZAIN biserica reformata2

prezentare de moda ZAIN biserica reformata3

Semnificație și impact vizual, atmosferă, artă și seducție, sunt cuvintele definitorii ale brandului Ovidiu Pop. ADN-ul său se plasează la confluența dintre artă și design, fiind o expresie a faptului că cele două arte se condiționează și presupun reciproc. Materialele și culoarea sunt instrumentele, influențele aparțin expresionismului abstract, iar tușele impetuoase reprezintă limbajul plastic al unui designer-artist.

prezentare de moda ZAIN biserica reformata4

prezentare de moda ZAIN biserica reformata5

prezentare de moda ZAIN biserica reformata6

Evenimentul s-a încheiat cu un cocktail la Expoziția Centrală, în Piața Ștefan cel Mare nr. 18.

Mai multe fotografii de la eveniment pot fi văzute AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.