Prezentarea proiectului „Rîmețea Outdoor Experience”, 3-4 decembrie, la Bastionul Croitorilor

Eşti pasionat de adrenalină şi activităţi în aer liber? Lucrezi în domeniul turistic sau într-o echipă care iubeşte teambuilding-urile active cu multă energie?

Dacă da, locul tău e la RÎMEȚEA OUTDOOR EXPERIENCE!

Evenimentul energic, plin de adrenalină, organizat de Asociaţia de Turism Activ Trascău (TAT), va avea loc în data de 3-4 decembrie 2015, începând cu ora 18:00 la Bastionul Croitorilor din Cluj-Napoca.

Într-un cadru informal vei avea posibilitatea de a experimenta, de a afla mai multe detalii despre turismul activ din zona Rîmețea, despre ce activităţi se pot practica în această zonă, respectiv despre modalităţile de colaborare şi participare la activitităţile TAT.

La eveniment vor participa:

Incze Zsuzsa – Coordonator proiect TAT
Toma Coconea (Petroşani)- parapantist, participant X-alps, recunoscut ca unul din cei mai buni din Europa, Török Zoltán (Cluj-Napoca) – pilot parapanta tandem,
Bogdan Moldovan (Timişoara)- bicicletă, ecoturism
TBA (Tg. Mureş) – caiac/canoe
Calutiu Cornel (Sibiu)- parapanta tandem
Mirela Iank (Satu Mare)- teambuilding

Pe lângă prezentările ţinute de specialiştii din acest domeniu, vei putea vizualiza filmări din timpul experimentelor RÎmețea, veţi putea testa pe „uscat” rafting-ul, kayak-ul, senzaţiile unei drumeţii, iar în cadrul unui cocktail de socializare vei putea detalia modalităţile de colaborare cu coordonatorii proiectului.

Afis-general

Te rugăm să confirmi dorinţa de a participa la eveniment telefonic pe: 0743-680195 sau prin mail la: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.