Prima ediţie a Balului Bobocilor UBB va avea loc joi, în Club Midi

balul bobocilor ubb 2013Organizatia Studentilor din Universitatea Babes-Bolyai (OSUBB) organizeaza prima editie a Balului Bobocilor UBB, cu artişti de seamă, muzică de calitate şi multă voie bună.

Organizatorii promit că vor încinge atmosfera cu artisti din zona underground, dar si cu nume, deja sonore, ale muzicii romanesti.

Unul dintre artiştii care vor urca joi pe scena din Club Midi este Argatu’, un adolescent de 19 ani din Falticeni, care a iubit si inca iubeste muzica. „Am ajuns sa colaborez cu Subcarpati prin intermediul unui amic din Suceava care mi-a ascultat muzica si mi-a sugerat sa incerc ceva cu ei. Albumul acesta reprezinta oportunitatea de a-mi face auzita munca in toata Romania. Ca mesaj, se intelege de la sine: folclorul romanesc nu a murit!”.

Bitza-20CM

În 2004 se naşte un noi gen muzical în familia hip-hop-ului românesc: apare pe piaţă primul album de urban soul, „Sevraj”, semnat Bitză. Momentul coincide cu debutul solo al artistului, insa cariera sa incepuse cu multi ani in urma, prin colaborari cu nume consacrate ale rapului autohton. Genul urban soul devine elementul ce-l va defini pe Bitza.

Zo-Subfeleac

Născut în Hunedoara și stabilit în Cluj Napoca, după 3 ani de activitate de promoter, Zo și-a început activitatea de Dj. Mixează linii de bass din genuri precum dub, reggae și dubstep rezultatul fiind o bătaie mult accelerată a inimii publicului.

Preţul unui bilet de intrare luat în avans: 15 lei.
În ziua evenimentului: 20 lei, înainte de 00:30; 25 lei, dupa 00:30

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.