Cluj Streetball şi Cluj Fitness Festival, în weekend, la Polus Center (P)

Weekendul acesta aduce la Polus Center două evenimente sportive de mare amploare. Clienţii centrului comercial vor putea participa ca spectatori sau jucători la cea de-a patra etapă a circuitului național de baschet 3×3, Cluj Streetball, iar cei pasionaţi de antrenamente sportive vor putea lua parte la Cluj Fitness Festival organizat de World Class.

Cluj Streetball_2

Cea de-a patra etapă din Raiffeisen Bank Challenger Tour, circuitul național de baschet 3×3, va avea loc la Cluj, în parcarea Polus Center în zilele de 25 și 26 iunie. Competiția marca Sport Arena Streetball va reuni cele mai bune echipe de baschet trei la trei din țară, aflate în căutarea punctelor din clasamentul mondial FIBA 3×3 World Rankings, dar și a premiilor în valoare totală de 20.000 de lei.

În urma etapelor de calificare disputate până acum, Știința București și Choco Loco, campioane la Iași Streetball, respectiv în București, la Poli Streetball dar și la Brașov, și-au asigurat deja biletele pentru Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, turneul internațional care va avea loc pe 13-14 august. La același turneu se va califica și învingătoarea categoriei Open Masculin de la Cluj Streetball.

Nu doar jucătorii vor avea de câștigat ci și spectatorii, care vor putea deveni la rândul lor staruri pe terenul de baschet în concursurile cu premii oferite de către partenerii competiției. De asemenea, va avea loc traditionalul meci a jucatorilor in scaun rulant, fundaţia Motivation Romania fiind prezentă şi la Cluj.

Anul 2016 reprezintă un moment important pentru pasionații de baschet 3×3, întrucât în urma acestui sezon se va lua decizia privind includerea baschetului 3×3 în programul Jocurilor Olimpice la ediția Tokyo 2020. Baschetbaliștii români ar putea avea astfel șansa în viitor de a călca pe urmele legendelor sportului românesc și de a lupta pentru a accede în cea mai importantă competiție sportivă a planetei.

Înscrierile se fac pe site-ul www.3la3.ro și sunt gratuite.

Tot în acest week-end la Polus va avea loc Cluj Fitness Festival, organizat de World Class. Pe 26 iunie, clienţii centrului comercial vor avea parte de un super fitness show în aer liber, în parcarea Polus Center Cluj.

Cei prezenţi vor avea de ales între clase de Yoga, Step, Functional Training, Zumba, Cycling, Group Personal Training sau pot participa la toate antrenamentele.

Evenimentul se va desfăşura după următorul program:

Scena de Group Fitness

9.00-9.55 – Yoga cu Daniela Cîrlig și Darius Moldovan
10.00-10.40 – Step cu Tunde Kovacs
10.45-11.25 – FUN-ctional cu Paul Herinean și Marius Berbecuț, Cosmin Stanjic și Eduard Halunga
11.30-12.15 – Zumba Team cu Mona Gheorghiu și Andrada Veclenit și Claudiu Guțu
12.20-13.05 – Challenge Competition

Scena de Schwinn Cycling

Clasa A: 12.00 | Go from Low to High cu Horațiu Neamțu
Clasa B: 13.00 | Extensiv Summer Interval cu Orsi Srankó
Clasa C: 14.00 | High Endurance Performance cu Răzvan Hinda
Clasa D: 15.00 | Play with the PT in FARTLEK – Cristian Stamate și Marius Berbecuț
Clasa E: 16.00 | HILL to the Top cu Horea Crișan
Clasa F: 17.00 | High-End Final cu Lucian Moldovan

Zona de Personal Training

Cristian Stamate și Marius Berbecuț, împreună cu întreaga echipă de personal traineri din Cluj, le vor sta la dispoziție celor prezenţi cu sfaturi și îndrumări legate de antrenamente și nutriție.

Zona de Group Personal Training

10:30 | Circuit Training – Antonia Berci & Lorand Szabo
11:30 | Cross Athletic – Alex Tufă & Georgiana Legman
15:30 | Kettlebell Challenge – Andrei Krisan & Paul Herinean
16:30 | Healthy Spine – Cristian Stamate & Oana Maftei Boot Camp
12:30 – 15:30 | Comandant: Vasile Demeter

Evenimentul va avea loc în parcarea centrului comercial. Mai multe detalii se găsesc pe www.worldclass.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.