Spectacolele sfârșitului de săptămână la Teatrul „Puck”: Capra cu trei iezi și Sărmanul Djoni și Arnika

Teatrul de Păpuși „Puck” îi invită pe cei mici, în acest weekend, să ia parte la două spectacole deosebite: „Sărmanul Djoni şi Arnika”, după Ervin Lázár și „Capra cu trei iezi”, după Ion Creangă.

Astfel, sâmbătă, 27 octombrie 2018, începând cu ora 11.00, la secția maghiară se va juca spectacolul „Szegény Dzsoni és Árnika”/ „Sărmanul Djoni şi Arnika”, adaptat după povestea lui Ervin Lázár, despre dragoste adevărată, responsabilitate, loialitate, perseverență, libertate și multe alte valori fundamentale.

Eroul acțiunii este sărmanul Djoni, cel care în ciuda comploturilor Vrăjitoarei cu 100 de Chipuri, ajunge să își cunoască adevărata iubire: Árnika, frumoasa fiică a regelui Östör.

Regia este semnată de Varga Ibolya. În distribuție sunt Csortán Márton, Giriti Réka, György László, Kötő Áron, László Réka, Patka Ildikó, Urmánczi Jenő. Spectacolul se joacă în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani.

Totodată, duminică, 28 octombrie, de la orele 11.00 și 12.30, sunt programate reprezentații ale spectacolului „Capra cu trei iezi”, după Ion Creangă.

Îndrăgită de generaţii întregi de spectatori, povestea prezentată de artiștii Teatrului „Puck” respectă convenţia clasică a păpuşilor la paravan. Punerea în scenă face apel, fără menajamente, la sentimente reale, la situaţii de viaţă, la tipuri de caractere, formând astfel un bagaj emoţional şi raţional cu care copilul rămâne după plecarea din sala de spectacol.

Scenariul și regia sunt semnate de Doina Dejica, iar scenografia de Epaminonda Tiotiu. Din distribuție fac parte Frunzina Anghel, Ionuț Constantinescu, Ramona Atănăsoaie/Angelica Pamfilie, Laura Corpodean/Călin Mureșan și Adina Ungur. Spectacolul se joacă în limba română. Vârsta minimă recomandată este de patru ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.