Târg de imobiliare, construcții și amenajări, la Polus Center

targ imobiliar polus center 2013Polus Center va gazdui in weekend-ul 27-29 septembrie 2013 cel mai important eveniment imobiliar al anului: Târgul de Imobiliare, Construcții și Amenajări – Acasă de la A la Z.

Timp de trei zile, clujenii interesati de achizitionarea sau construirea unei locuinte vor putea consulta ofertele celor peste 25 de expozanti din diverse domenii prezenti la eveniment.

Expoziția înglobează tot ce poate cuprinde domeniul imobiliar, de la proiectare și materiale de construcții, idei de amenajări interioare și exterioare sau case, până la apartamente și vile puse la dispoziție de constructor.

„Acest eveniment este o ocazie foarte bună de a afla informații despre modul în care se construiește și se dotează corespunzător o locuință, care sunt costurile pentru construcție și amenajare, dar și costurile, avantajele și beneficiile achiziției unei case de la agenție sau dezvoltator”, au declarat organizatorii.

Târgul Acasă de la A la Z va avea loc în weekendul 27 – 29 septembrie 2013, în zona de food court a centrului comercial, între orele 10:00 la – 22:00.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.