Prima ediţie a festivalului AWAKE, pe domeniul castelului Teleki din satul Gorneşti, Mureş!

AWAKE Festival va avea loc în perioada 1-3 septembrie 2017, pe domeniul Teleki din satul Gornești, județul Mureș. Printre artiștii confirmați la prima ediție se numără Tom Odell și trupe ungurești și românești, ca Mary PopKidsSubcarpați, Golan, Jurjak și Les Elephants Bizarres. Un nou val de trupe a fost anunțat: Modestep, Irie MaffiaAxel Thesleff, AlternosferaKiscsillag, Șuie PaparudeGojira & Planet H, DJ SaucesZempöl OffchestraT-Boys: Goranga & Missile și DJ ShiverDirtyphonicsAeroplaneMazde și Coma completează și închid line-up-ul AWAKE Festival, alături de The Kryptonite Sparks, Greetings Sugar, Satellites, Arme, Andreea Veder și NoruNegru.

Duoul de muzică electronică KNIFE PARTY a fost anunțat ca noul headliner, dupa ce Rag’n’Bone Man nu va mai veni anul acesta la festival din motive personale. Knife Party se va afla la prima sa vizita in Romania, insa cei doi membri sunt deja familiarizati cu publicul din tara noastra, Rob Swire si Gareth McGrillen fiind totodata doi dintre componentii trupei Pendulum, headliner al editiei B’ESTFEST Summer Camp 2011.

Bilete AWAKE Festival

  • Presale – 181 lei
  • Presale + Camping – 205 lei
  • Camping – 30 lei
  • Glamping (camping VIP în care fiecare cort este echipat cu saltele gonflabile, paturi, covor, felinar, cos de gunoi; capacitate – 4 persoane) – 1100 lei
  • Pre-Pitched Tent (corturile sunt amenajate în zona de camping și includ două izoprene, fără saci de dormit; capacitate – 2 persoane; opțiunea Pre-Pitched Tent trebuie însoțită de abonament de 3 zile + camping).

 

Transportul la AWAKE Festival 2017

  • Curse directe cu autobuzele AWAKE puse la dispoziție de Balint Trans care vor pleca spre festival în fiecare zi din weekendul 1-3 septembrie din centrul orașului Târgu Mureș, începând cu ora 15:00. Acestea circulă până la intrarea în festival și retur. Vor fi curse regulate cu o frecvență de aproximativ 20 de minute. În funcție de cât de repede se vor umple autocarele, acestea își vor mări frecvența. Autobuzele vor circula până la 4:00 dimineața, deci și la plecare, spectatorii AWAKE pot alege aceeași variantă de transport spre oraș. Cursele se fac contra cost, un bilet de transport pentru un drum urmând să coste 5 lei.
  • Trenul. Există mai multe trenuri CFR care pornesc din Târgu Mureș și opresc în Gornești, unele dintre ele fiind disponibile chiar de la orele după-amiezii: 14:25 și 15:30, sau seara: 19:15, 22:50. Există variante de tren și pentru retur, cei interesați de programul exact al acestora putând accesa site-ul CFR Călători pentru detalii complete.
  • Mașina. Fie că aleg să vină cu mașina personală, fie că decid să vină în gașcă, toți cei interesați de transportul cu automobilul pot sta liniștiți căci există spațiu pentru parcare. Accesul în parcare va fi gratuit, însă de la mașină până la intrarea în festival va trebui parcursă o distanță de aproximativ 1 kilometru.
  • Motor și Bicicletă. Fiind un drum scurt și foarte bine întreținut, traseul Târgu Mureș – Gornești poate fi făcut lejer și pe doua roți. Mai mult decât atât, Asociația Unda Verde și Fundația Comunitară Mureș au pregătit un traseu cicloturistic între Târgu Mureș și Gornești, chiar pe malul Mureșului, printr-un decor pitoresc, departe de traficul intens al mașinilor de pe drumul național. Pe 1 septembrie la ora 16:00, se va organiza o plecare în grup din oraș, de pe Malul Râului Mureș – „La 7 plopi”, către festival, cât mai mulți pasionați de biciclete fiind invitați să se alăture plutonului. Rasteluri pentru parcarea bicicletelor vor fi amenajate chiar la intrarea în festival.

 

AWAKE este un festival care nu se va concentra doar pe muzică, ci va prețui arta în toate formele sale. La AWAKE, pe lângă concerte vor fi instalații artistice impresionante, bibliotecă în aer liber, proiecții video, teatru interactiv, spoken word poetry.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.