Prima ediție a galei K1 GP Tracia 33, duminică, la Sala Polivalentă din Cluj! Luptători din România, Republica Moldova, Ungaria, Belarus și Ucraina

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va găzdui duminică, 20 martie, începând cu ora 18:00, prima ediție a galei K1 GP Tracia 33, competiție organizată de Ninel Ianculescu, câștigător al Cupei Mondiale de Kickbox 2005 (categoria -91 kg).

Gala îi va avea ca invitați speciali pe luptătorii Cătălin Moroșanu, Sandu Lungu și Sebastian Ciobanu, iar invitații de onoare sunt Vasile Câtea, președintele Federației Române de Box și Adrian Dejeanu, președintele Federației României de Freestyle Kickboxing.

„GP Tracia 33 a apărut la inițiativa unui grup motivat pentru a lansa un nou concept de brand românesc manifestat în zona artelor marțiale. Unul dintre dezideratele majore ale acestui proiect este afirmarea în plan internațional a acestei competiții, care oferă deja în ediția de debut prezența unor jucători din România, Ungaria, Republica Moldova, Ukraina și Belarus”, anunță organizatorii.

Programul evenimentelor conține minim 3 meciuri pentru fiecare dintre cele 4 categorii ale centurii: +72 kg, +85 kg, +95 kg și fete. De asemenea, pentru fiecare categorie va avea loc un superfight, susținut de campioni consacrați.

Luptele sunt subordinate regulamentului K1/MMA și se desfășoară pe o durată de 3 reprize a câte 3 minute fiecare, între reprize existând câte o pauză de 1 minut. Între meciuri/categorii sunt programate pauze publicitare cu o durata intre 2 -3 minute.

Edita 1 a GP TRACIA 33 va avea jucatori din Romania, Republica Moldova, Belarus, Ucraina si Ungaria.

Prețul biletelor este de 30, 50, 80 și 100 lei, în funcție de categorie. Pensionarii, elevii și studenții beneficiază de un discount de 50%, indiferent de categorie.

Sâmbătă, 19 martie, a avut loc cântarul oficial al meciurilor din Gala GP Tracia 33, în centrul comercial Iulius Mall Cluj.

GALERIE FOTO

Gala GP Tracia 33_3 (1)-w800-h600

Gala GP Tracia 33_5 (1)-w800-h600

Gala GP Tracia 33_16-w800-h600

Sandu Lungu
Sandu Lungu
Ciprian Sora
Ciprian Sora
Catalin Morosanu
Catalin Morosanu

VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.