Prima petrecere tematica caritabila Survivor din Romania, organizata la Cluj-Napoca, in Cotton Club, sambata, 2 iulie!

Trei tineri clujeni pasionati de serialul Survivor (n.r. Supravietuitorul) s-au hotarat sa organizeze, in premiera in Romania, la Cluj-Napoca, prima petrecere tematica dedicata acestui show, sambata, 2 iulie, incepand cu ora 15:00, pe terasa localului Cotton Club (B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 35-37) din cartierul Grigorescu.

survivor party cotton club 2 iulie sambata 2016

Daca sunteti pasionati de Survivor si vreti sa va testati aptitudinile si indemanarea la probele de concurs, atunci va asteptam sambata, la Cotton Club, pentru a va inscrie la cea mai tare petrecere dedicata acestui serial de mare succes din Romania, dar nu singur, ci cu inca cinci prieteni (nu e o conditie obligatorie sa veniti insotit de cineva, puteti veni si singuri deoarece echipele se vor forma la fata locului). Organizatorii anunta pentru prima editie Survivor Party un numar de 8 echipe a cate 6 membri fiecare. Nu vor lipsi premiile si surprizele pregatite pentru participanti.

Evenimentul este unul caritabil, iar toate fondurile stranse vor fi donate Asociatiei 1Leu pentru construirea primului centru medical independent de oncologie si hematologie pediatrica din Romania. Puteti dona pentru aceasta cauza si prin participarea la evenimentul Alerg pentru Spitalul Copiilor.

Daca sunteți cunoscători ai fenomenului Survivor si vreti sa va petreceti o dupa-amiaza de sambata intr-o atmosfera relaxanta in aer liber, la aer curat, nu ezitati sa veniti sambata pentru a lua parte la o mica parte din ce înseamnă acest show.

Pretul unui bilet Early Bird este de 25 lei pentru doua persoane inainte de eveniment si include o bautura pentru fiecare, iar pretul intreg in ziua evenimentului este de 15 lei si include o bautura.

Biletele Early Bird pot fi cumparate de la organizatorii evenimentului, Mihai Labo, Cezara Micu sau Karla Merza, iar biletele cu preț întreg de la locația evenimentului.

Participarea la probe nu este obligatorie, dar buna dispozitia da. Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

Ce va asteapta la primul Survivor Party din Romania puteti vedea in teaser-ul de mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.