Prima școală gratuită de DJ din România va fi la Cluj-Napoca

Anul acesta la Cluj-Napoca se scrie istorie, agenția Open deschide porțile primei școli gratuite de DJ din România. Între 1 și 5 mai la Cluj-Napoca Argatu’, DJ Shiver, DJ Wicked, Dora Pop, Horace Dan D, IV-IN, Marius Mariș Slim Rocka îș ivor schimba job-ul de zi cu zi pentru a devein profesori pentru 30 de tineri.

/Form Space se va trasforma din locul unde sute de oameni merg la un party vineri seara, în cea mai non-conformistă școală. Pentru patru zile poți avea materia care nu intră, încă, în curricula școlară și cei mai neobișnuiți profesori, de la artiști care urcă pe scenele mari din România în față a sute și mii de oameni, la persoane cu o bogată experiență în domeniul evenimentelor.

Cei 30 de tineri vor avea oportunitatea de a-și descoperi și dezvolta abilități pe care nu le pot învăța la școală sau dintr-un tutorial de pe internet. Pentru că a fi DJ înseamnă mai mult decât partea tehnică, vom vorbi și despre inteligența emoțională, dezvoltarea empatiei și a muncii în echipă.

Dacă ai între 14 și 20 de ani, ești pasionat de tot ce ține de această lume, te așteptăm la prima școală de DJ dinRomânia. Intră pe school.OWPN.space și completează formularul.

Toate costurile evenimentlui, inclusive transport, cazare și mese, vor fi suportate de cătrei organizatori și partenerii acestora.

Initiatorii acestui demers isi doresc să ofere șansa unor tineri să experimenteze și să învețe tehnici și practici din experiențele invitațiilor și să aibă posibilitatea să mixeze la playere profesionale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.