USR-PLUS organizează primul miting electoral la Cluj-Napoca

Alianţa USR-PLUS anunţă organizarea primului miting electoral la Cluj-Napoca, pe 5 mai.

„La Cluj-Napoca va avea loc, pe 5 mai, primul miting electoral al Alianței 2020 USR PLUS formată din Partidului Uniunea Salvați România (USR) și Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS). Pentru ambele partide acesta va fi primul eveniment de acest tip pe care îl organizează.

Alianța 2020 USR PLUS marchează prin acest miting începutul oficial al campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, primele alegeri după doi ani de când PSD-ALDE au preluat puterea iar cetățenii și-au petrecut multe seri în stradă la proteste, în spitalele murdare, sau la cozile de la ghișee”, arata reprezentantii aliantei.

Până acum, partidele USR și PLUS au adunat, fiecare, peste 10.000 de membri din toată țara – oameni sătui de politicile dezastruoase din ultimele decenii, care au ales să se implice pentru a contribui la repunerea României pe drumul european și la scoaterea țării din sărăcie. Mare parte din ei vor veni la Cluj, alături de candidați, aleși locali din București, parlamentari și membrii ai Biroului Național.

În 5 mai îi așteptăm la Cluj-Napoca, la primul miting electoral al Alianței 2020 USR-PLUS, pe toți cei convinși că e nevoie de un suflu nou în politica românească, pe toți cei convinși că pentru Parlamentul European e nevoie de profesioniști care cunosc și care au activat în instituțiile europene, pe toți cei convinși că obiectivele din programul electoral implică automat asumarea lor după alegeri, nu rămân doar sloganuri de campanie. Noi nu mobilizăm oamenii cu autocarele, ci cu cea mai bună listă de candidați pe care o propune vreun partid din România. Haideți să ne cunoaștem!” a declarat Cătălin Sălăgean, Președinte USR Cluj,

Evenimentul este o șansă bună pentru a cunoaște spiritul USR PLUS înaintea unui șir de patru lupte importante: alegeri europarlamentare, prezidențiale, locale și parlamentare, la finalul cărora vom vedea două partide ce vor avea forța necesară de a face schimbări structurale în România. Pentru toate acestea avem nevoie de încrederea și sprijinul cetățenilor care vor ieși la vot pe 26 mai în număr cât mai mare.

Orașul de pe malul Someșului este alegerea firească pentru acest eveniment. Clujenii au oferit cele mai multe semnături din țară în ambele campanii cetățenești de modificare a legilor pe care USR și PLUS le-a susținut în 2018, respectiv”Fără Penali în Funcții Publice” și „Oameni Noi în Politică„. Locuitorii săi au reușit să clădească un oraș demn de urmat în regiune și în întreaga țară și nu dau semne că se vor opri prea curând.

Pe 26 aprilie începe perioada de campanie electorală, iar pe parcursul acestei perioade asemenea evenimente sunt supuse unui proces riguros de autorizare. Organizatorii au început deja procedura de autorizare prin depunerea cererilor necesare la Primăria Cluj-Napoca. Informații actualizate despre eveniment vor fi disponibile la facebook.com/usrcluj cât și la facebook.com/PLUSCluj/.

Reamintim că sondajul făcut în luna martie de către IMAS pe raza municipiului Cluj-Napoca în ceea ce privește intenția de vot pentru alegerile europarlamentare situează Alianța 2020 USR PLUS în vârful clasamentului, cu un procent de peste 40% – de departe cel mai mare din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.