Primaria Cluj, premiu de excelenta in Digitalizare, la Gala Asociatiilor Municipiilor din Romania!

Primaria Cluj-Napoca a primit luni, 6 noiembrie, in cadrul Galei Asociatiilor Municipiilor din Romania desfasurata la Ateneul Roman, premiul de Excelenta in Digitalizare.

„Acest premiu reflecta reusitele orasului nostru in materie de digitalizare si inovare. In prezent sunt functionale in Cluj-Napoca 47 de proceduri digitale si aplicatii ale tehnologiei in domeniul administratiei publice. Cele mai recente proceduri – si primele in Romania – vizeaza emiterea in format online si electronic a unor documentatii de urbanism (certificate de urbanism, prelungirea autorizatiilor de constructii si alte avize) si procesul de bugetare participativa online.

De asemenea, Clujul este recunoascut ca un puternic centru national si european de inovare, Conferinta Open Innovation 2.0. a Comisiei Europene fiind organizata la Cluj – Napoca in iunie 2017, pentru prima data in Europa Centrala si de Est.

Multumesc clujenilor si colegilor din Primaria Cluj-Napoca pentru aceasta frumoasa reusita profesionala!”, a declarat Emil Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.