Primăria Florești a crescut din nou taxa pentru ridicarea gunoiului

Primăria Florești condusă de liberalul Horia Șulea și-a făcut un obicei anual de a majora taxa de salubritate. La fel s-a întâmplat și la începutul acestui an.

Astfel, persoanele fizice vor plăti 11 lei / persoană pentru ridicarea gunoiului, față de 8.4 lei / persoană cât era până acum, iar pentru persoanele juridice taxa a ajuns la 95 lei m3 / lună.

Persoanele fizice sunt obligate la plata taxei speciale de salubrizare în funcție de numărul de persoane din fiecare familie, respectiv numărul locatarilor existenți la adresa respectivă (membri de familie, rude, chiriași, flotanți). Pentru imobilele – proprietate pe care le dețin, locuite sau nelocuite, proprietarul este obligat să completeze declarația de impunere pentru stabilirea taxei speciale de salubrizare.

La sfârșitul anului 2018, primarul comunei anunța că intenționa să majoreze prețul pentru ridicarea gunoiului de la 6,5 lei la 15 lei, însă acest lucru a fost oprit la timp de floreștenii nemulțumiți care au fost prezenți în ședința de Consiliu Local, iar taxa s-a majorat la 8.4 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.