Primarul Baciului îi dă o replică elegantă primarului Boc: „Unde este centura metropolitană sau metroul? Spor la vopsit asfaltul în metropola de cinci stele”

Primarul comunei Baciu, Balázs János, i-a dat replica primarului Emil Boc, după ce primarul din Cluj-Napoca a criticat administrațiile din comunele limitrofe pentru că nu au și nu construiesc creșe.

Boc i-a criticat pe primarii din comunele limitrofe pentru lipsa investițiilor în creșe, grădinițe și școli.

„Populația municipiului este relativ stabilă, iar marea creștere de populație este în afară. Noi nu avem locuri în creșe, deși am triplat numărul de locuri din 2012 încoace. Aproape în fiecare an am inaugurat câte o creșă. Cum e posibil ca localitățile din jurul Clujului să nu aibă creșe? La Baciu nu există niciuna.

Comuna Baciu, fă domne o creșă, pentru Dumnezeu! Sunt zeci de mii de oameni în Baciu. Floreștiul are o singură creșă la toată populația de acolo, Apahida la fel. Noi stăm la încasat. De aceea este nevoie de legea zonelor metropolitane, să putem să ne uităm și dincolo de granițele municipiului„, declara Emil Boc, la un post de radio local.

Replica primarului din Baciu a venit la scurt timp, care a precizat că primarului Boc nu îi pasă cu adevărat de câte creșe sunt în alte părți și a ironizat Cluj-Napoca cu privire la urbanism, metrou sau centura metropolitană.

„Totul e o mare poveste. De ce credeți că i-ar păsa primarului din Cluj-Napoca câte creșe avem, atâta timp cât nimeni din zona metropolitană nu își poate înscrie copilul la nicio creșă din Cluj? Am mai auzit că manifestă mare interes față de urbanismul din comunele limitrofe, nu cumva sa ne trezim cu blocuri de 20 de etaje. Serios? Și atunci cum se face că doar Clujul are așa ceva?

Vrei să fii băgat în seamă în zona metropolitană? Pentru Dumnezeu „domne”, fă ceva pentru zona metropolitană! Unde este trenul metropolitan, unde este centura de sud? Unde este metroul? Spor la vopsit asfaltul în metropola de cinci stele în culori de altfel simpatice. În rest … să auzim de bine, fiecare cu ai lui„, a afirmat Balázs János.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.