Primarul Emil Boc felicită CFR Cluj pentru al patrulea titlu consecutiv: „Respect întregii echipe care a făcut posibil acest rezultat remarcabil”

Primarul Emil Boc le-a transmis felicitări campioanei CFR Cluj, care a obținut marți cel de-al patrulea titlu consecutiv în Liga 1 și al șaptelea din istoria clubului.

„Felicitări, CFR 1907 Cluj!!! Respect întregii echipe care a făcut posibil acest rezultat remarcabil de a deveni campioni interni pentru a patra oară la rând!”, le-a scris edilul Emil Boc campionilor de la CFR.

„Performanța excepțională obținută în acest sezon al Ligii I, prin adjudecarea celui de-al 7-lea titlu de campioană din istoria clubului, vă plasează de acum într-o galerie selectă în povestea fotbalului românesc. Fără doar și poate, sunteți echipa momentului în fotbalul din primul eșalon al țării!.

Se apropie și momentul în care aceste performanțe remarcabile vor putea fi sărbătorite din nou alături de suporterii din tribunele stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”. De altfel, ați reușit din nou să oferiți un exemplu de perseverență și consecvență atât pentru sportivi sau viitori sportivi, cât și pentru suporteri. Felicitări și mult succes în noul sezon competițional și în drumul către cupele europene!„, a transmis primarul Emil Boc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.