Primarul Emil Boc, la Summitul liderilor regionali și locali ai PPE: „Investiția în educație este singura investiție care nu generează faliment!”

În cadrul Summitului liderilor regionali și locali ai PPE care se desfășoară la București, a avut loc o dezbatere referitoare la îmbunătăţirea calităţii vieţii la nivelul comunităţilor locale, la care au participat Olgierd Geblewicz (preşedinte al regiunii Westpomerania, Polonia), Daniela Cîmpean (preşedinte al CJ Sibiu), Emil Boc (primarul municipiului Cluj-Napoca) și Jelena Drenjanin (reprezentant al regiunii Stockholm).

„Exemplele de investiții de succes cu ajutorul fondurilor europene se regăsesc în orice colț al Uniunii Europene iar în România, aceastea sunt sinonime cu administrațiile liberale, fie locale, fie județene. Educația, cultura, turismul, inovarea, sunt doar câteva domenii în care fondurile europene au contribuit decisiv la alinierea unor orașe din România la nivelul orașelor dezvoltate din Vestul Europei.

România este obligată să își continue parcursul european astfel încât cetățenii să găsească bunăstare și prosperitate la ei acasă.

Iar PNL este singurul partid care, alături de marea familie a PPE, poate asigura acest parcurs pentru România„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.