Primăvara 2020 aduce conferințe si sute de locuri de munca la Târgul de Cariere

Targul de Cariere, cel mai mare organizator de evenimente de recrutare din Romania, revine in Cluj, in perioada 17-18 martie 2020, la BT Arena. Cele mai cautate locuri de munca ale sezonului primavara 2020 sunt in domeniile automotive si servicii clienti. 

In cadrul Targul de Cariere Cluj, cel mai mare eveniment de recrutare din Transilvania, se pregateste o experienta completa pentru participanti. Astfel, de la locuri de munca din cele mai cautate domenii, precum: Inginerie, Consultanta, Automotive si IT, Resurse Umane, Financiar- Bancar, Turism si Contabilitate si pana la conferinte in cadrul proiectului I love my job, sesiuni de training, speed challenge-uri si zona de networking, potentialii candidatii la posturile disponibile vor avea multe alte motive pentru a fi prezenti si implicati la eveniment. 

In zona dedicata recrutarii, peste 70 companii vor oferi sute de locuri de munca, atat pentru tinerii absolventi, cat si pentru cei ce doresc o reprofilare sau avansare in cariera. Printre angajatorii la eveniment se numara si companii cu renume international, precum: Bosch Automotive, Vertiv, Michelin, Emerson, Genpact, GEP Worldwide, Endava, E-on Business Services, Azomures, Banca Transilvania, Rigips Saint-Gobain, Lufthansa Technik, Tenaris si Office Depot. 

Deoarece accesul si recrutarea in cadrul Targul de Cariere se face intr-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicatii prezentate in parteneriat cu eJobs Romania, organizatorii cunosc profilul candidatului, experienta profesionala si domeniile de interes pentru acesta.

La evenimentul din toamna 2019 au participat 70 de angajatori, atat din domeniul privat, cat si din cel public, precum si peste 4500 de candidati. La evenimentul din primavara 2020 este estimata prezenta unui numar de aproximativ 5000 de candidati, dintre care 33% cauta locuri de munca  in servicii clienti, 13% in automotive, 11% in IT, 8% in marketing si publicitate, 7% in educatie, 6% in imobiliare si constructii si 6% in banci si institutii financiare.

In paralel cu zona dedicata companiilor si recrutarii, evenimentul va avea si o zona dedicata scenei pentru conferinta ‘I love my job’, ce cuprinde un mix de speech-uri motivationale si sesiuni de training, toate dedicate candidatilor prezenti. Printre speakerii si trainerii confirmati se numara cantareata Irina Rimes, mentalistul Cristian Gog si Doru Supeala, managing partner SPOR. 

Cei interesati de participarea la eveniment sunt sfatuiti sa-si instaleze aplicatia eJobs pe telefonul mobil si sa vina pregatiti cu CV-ul gata intocmit in aplicatie. In doar cateva clipe, CV-ul lor este tiparit sub forma unui QR code, care ulterior va fi scanat de companiile prezente la Targul de Cariere Sibiu.

Targul de Cariere reprezinta cea mai mare si complexa retea de evenimente de recrutare din Romania, cu evenimente desfasurate in: Cluj-Napoca, Iasi, Oradea, Targu Mures, Sibiu si Brasov, de doua ori pe an (primavara si toamna). In cele doua sezoane de evenimente de recrutare participa peste 400 companii si peste 30.000 candidati cu potential. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.