Primarul Emil Boc nu va pleca la București: „Am un singur și unic obiectiv – Cluj-Napoca”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a spulberat orice dubiu cu privire la o posibilă revenire a sa la București pentru o funcțir înaltă. Acesta a susținut că unicul și singurul său obiectiv este municipiul Cluj-Napoca, iar o eventuală candidatură a sa la prezidențiale nici nu intră în discuție.

Cu doar câteva zile în urmă, Boc a participat la o ședință restrânsă convocată de fostul șef al PDL, Vasile Blaga. În urma întrevederii, mai multe zvonuri au fost lansate, vehiculându-se inclusiv faptul că el ar reprezenta o soluție a PNL-ului la președinție.

Edilul a susținut la un post de radio local că, în acest moment, orașul Cluj-Napoca este unicul său obiectiv și că nu se întoace în „politica mare”.

„Mulțumesc tuturor care se gândesc la mine. Nu am decât un singur și unic obiectiv – acest oraș și Primăria municipiului Cluj-Napoca, vă spun cu toată sinceritatea. Am văzut ce e și sus și jos, și pe vale și pe deal, mă interesează acum ce este aici la noi acasă și dacă împreună putem face acest oraș să fie unul în care să ne simțim foarte bine și să fim mândri de el. În rest, altceva, este vreme la alții, cum o zis omu’ de la țară, mai este vreme și pentru alții”, a spus Emil Boc.

Fostul co-preşedinte al PNL, Vasile Blaga, a avut miercuri seara o întâlnire la Modrogan cu foştii pedelisti, printre care Emil Boc, Mircea Hava, Marilen Pârtea, Dan Vilceanu, Gheorghe Flutur.

Recent, o postare pe Facebook a deputatului PMP Robert Turcescu zice că primarul Emil Boc este singurul cu șanse reale să facă praf forțele PSD. “Hai să nu vă mai fierb, există un singur om în România de astăzi care poate fi, cu şanse reale de succes, candidatul comun al forţelor anti-PSD în scrutinul prezidenţial de anul viitor: numele lui e Emil Boc! Restul sunt praf şi pulbere, iluzii şi calcule deşarte. Deci, Boc-Preşedinte!”.

În urmă cu patru ani, Elena Udrea spunea, cu referire la candidaturile pentru președinție, că „se vorbeşte” despre candidatura lui Emil Boc, deputatul PDL exprimându-şi speranţa în concretizarea acesteia. La acea dată, fostul preşedinte PDL, Emil Boc spunea că nu doreşte să candideze la alegerile prezidenţiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.