Primarul Huedinului se plânge de lipsa fondurilor

Primarul din Huedin, liberalul Mircea Moroșan, a declarat că bugetul localității în acest an este unul de austeritate și merge pentru asfaltări și schimbarea centralelor de pe rumeguș pe gaz.

„Stăm prost cu bugetul. Sunt 34 de kilometri de conducte de gaz care au fost introduse în Huedin și 24 de kilometri de conducte de apă și canalizare, care se fac.

La gaz au făcut săpături de 20 de centimetri, dar la apă canal fac și 3 – 4. Drumurile trebuie refăcute. Îi punem pe ei să le refacă, dar noi trebuie să stăm cu ochii pe ei ca poliția. 

Trebuie să facem o analiză, dacă mai merită să ținem centrala cu rumeguș în oraș. Sunt 6 instituții la care trebuie să schimbăm centralele, dacă vom avea gaz. Mai sunt și blocurile. Probabil vom avea de lucru pentru umrătorii 2 ani cu aceste investiții, care sunt mari și necesită fonduri multe„, a declarat Moroșan.

Administrația locală din Huedin ia în calcul accesarea de fonduri europene pentru schimbarea centralelor sau realizarea unui proiect de investiții pe 2 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.