Primul campionat de Catchball din România se va desfășura la Cluj!

Corporate Games Romania organizează primul campionat de Catchball din România, la Cluj-Napoca, destinat companiilor și firmelor clujene.

catchball

Evenimentul va avea loc în data de 25 aprilie 2015, în sala de sport a Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” (Str. Alexandru Vaida-Voevod nr. 55, Cluj-Napoca).

„Catchball” este o noutate în domeniul sportului: asemănător voleiului, a cucerit imediat prin simplitate și accesibilitate. Practic, se înlocuiește lovirea mingii cu prinderea ei. Este un sport care „provoacă dependență”.

Corporate Games România este un concept construit pe ideea că sportul poate fi unul dintre cele mai bune mijloace pentru teambuilding și comunicare internă și externă.

Astfel, cu ocazia lansării noului concept sportiv, „Catchball”, Corporate Games oferă firmelor clujene atât oportunitatea de a testa jocul și de a-și consolida comunicarea internă, cât și posibilitatea de a-și crea conexiuni și potențiale parteneriate cu celelalte companii participante.

Înscrierile se fac prin e-mail (cu datele firmei), la adresa: [email protected], până în data de 23 aprilie.

Participare: gratuită.

Numărul participanților/ echipă: 8 + 2 rezerve.

Bonus: Membrii echipelor participante se pot antrena GRATUIT în fiecare joi, de la 18:00, la sala de sport a Colegiului Național „Gheorghe Lazăr”.

Programările se fac la adresa de e-mail: [email protected]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.