Primul contracandidat pentru Emil Boc. Deputatul USR Emanuel Ungureanu vrea să candideze la Primăria Clujului: „Am decis să candidez din dorința de a aduce un suflu nou în administrația locală”

Deputatul clujean Emanuel Ungureanu și-a depus candidatura în competitia internă din USR pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale din 2020. Acesta a susținut că vrea să aduca „un suflu nou” in administratia locala.

Emanuel Ungureanu a declarat, vineri, ca va incerca sa aduca solutii concrete la marile probleme ale orasului, cum ar fi cele de trafic sau spitalele mizere.

Mi-am depus candidatura in competitia interna din USR pentru functia de primar al municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale din 2020, alaturi de inca un coleg din filiala. Dupa ce USR va desemna candidatul, va avea loc o competitie cu candidatul PLUS, pentru stabilirea candidatului unic al Aliantei USR PLUS. Eu am decis sa candidez din dorinta de a aduce un suflu nou in administratia locala si solutii concrete, care pot fi puse in aplicare imediat pentru marile probleme ale orasului, cum sunt traficul infernal, spitalele mizere, lipsa unor spatii de joaca adecvate pentru copii, construirea de noi crese, locuintele sociale, dar si stoparea haosului din urbanism”, a spus Ungureanu, citat de ziare.com.

Deputatul Emanuel Ungureanu si celalalt membru al partidului, Daniel Burcut, si-au sustinut, vineri seara, candidaturile in fata colegilor din USR Cluj.

Candidatul unic al Aliantei USR PLUS la Primaria Cluj-Napoca va fi stabilit pana in februarie 2020.

Din 2012, primar al orasului Cluj-Napoca este fostul premier Emil Boc (PNL).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.