Prinţul Harry renunţă la titlu şi se aruncă în gura „lupilor” afgani pentru a deveni „un tânăr normal”!

Prinţul Harry intenţionează să se retragă din regalitatea britanică. Tânărul prinţ a fost extrem de deranjat de modul în care a fost tratat în presă şi de amploarea pe care a luat-o scandalul izbucnit din cauza unor poze cu el gol-puşcă, realizate în timpul vacanţei în Las Vegas, “Vreau să mă distrez şi să fiu un tânăr normal”.

 

Harry a ţinut timp de câteva săptămâni prima pagină a tabloidelor britanice, dar şi de pe restul globului, după ce dezmăţul lui din Las Vegas a fost făcut public. Acesta apărea în poze gol-puşcă, singurele obiecte ce îi mai acopereau pielea fiind un ceas şi un lănţişor. De asemenea, printre acele poze erau şi câteva în care tânărul prinţ era extrem de drăgăstos cu o domnişoară, la fel de goală ca şi el.

Reîntors în Marea Britanie, Harry nu a mai putut suporta amploarea care s-a dat scandalului şi s-a răstit un pic la bunica sa, explicându-i că doreşte să renunţe la titlu său şi să devină un om normal, fără a mai avea în permanenţă presa pe urmele sale, „Vreau să mă distrez şi să fiu un tânăr normal”. Singura soluţie, însă, pe care a găsit-o prinţul a fost să fugă. Şi încă nu oriunde, ci direct în Afghanistan. Astfel, în cursul zilei de vineri, el a ajuns la teatrul de operaţiuni Camp Bastion, în provincia Helmand din sudul Afghanistanului.

Harry se află la cea de-a doua misiune în Afghanistan, prima având loc în urmă cu patru ani, pe o durată de două săptămâni. De aceasta dată, însă, el intenţionează să rămână timp de patru luni pentru a începe o misiune în calitate de co-pilot şi puşcaş pe un elicopter Apache. Apropiaţii săi susţin că el şi-ar fi dorit această misiune de foarte mult timp şi s-ar fi pregătit intens pentru aceasta.

Adevărata problemă a intervenit după trei zile, în cursul zilei de luni, când talibanii afgani au declarat pentru AFP Zabihullah Mujahid, un purtător de cuvânt al insurgenţilor, că vor face tot posibilul să reuşească să îl prindă pe prinţul Harry şi să îl omoare, „Vom face tot posibilul pentru a-l ucide pe prinţul Harry şi pe alţi membri ai forţelor britanice staţionaţi la Helmand”. Pentru a fi totul cât se poate de limpede, talibanii au adăugat că „Nu încercăm să îl răpim, ci să îl ucidem”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.