Pro Cariera – prima ediție a Zilelor Carierei, la USAMVCluj-Napoca. Studenții, față în față cu potențiali angajatori

Prima ediție a Zilelor Carierei – PRO CARIERA la USAMVCluj-Napoca va avea loc în 24-25 aprilie, între orele 9.00 – 16.00, în Amfiteatrele „Regele Ferdinand” și „Regina Maria” din incinta Institutului pentru Științele Vieții.

„Scopul principal al evenimentului nostru este acela de a pune față în față studenții universității noastre cu potențialii angajatori și de a construi și dezvolta studenților ideea de carieră”, a precizat Laura Budiu, consilier orientare privind cariera în cadrul USAMV Cluj-Napoca.

Partenerul evenimentul este AJOFM Cluj, iar între participanți se numără instituții de stat, firme private locale, dar și internaționale, instituții de cercetare și firme de recrutare, astfel că se va acoperi fiecare domeniu de studiu.

În programul PRO CARIERA vor exista prezentări de firme și de instituții, simulări de interviuri, precum și povești de succes, care vor fi împărtășite de invitați ai USAMV Cluj-Napoca.

One thought on “Pro Cariera – prima ediție a Zilelor Carierei, la USAMVCluj-Napoca. Studenții, față în față cu potențiali angajatori

  1. Bravo ! Avem nevoie de astfel de inițiative prin care să-i ajutăm pe tineri să își găsească un loc potrivit, în acord cu abilitățile și cunoștințele pe care le-au dobândit în anii de studiu. Îi îndemn pe tineri să se implice pentru a se pune cât mai bine în valoare. Succes !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.