Specialistul internațional IMAGO Rebecca Sears revine la Cluj-Napoca

În această primăvară ajunge la Cluj-Napoca, pentru a doua oară în mai puțin de un an, unul dintre cele mai îndrăgite și eficiente workshop-uri pentru cupluri din lume – Primește iubirea pe care ți-o dorești!, construit sub cupola terapiei IMAGO.

Evenimentul va fi îndrumat de specialistul IMAGO Rebecca Sears, care a ajutat, de-a lungul timpului, mii de cupluri din peste 30 de țări să-și regăsească echilibrul emoțional al relației lor, prin intermediul unui dialog profund și real.

Workshop-ul este adresat tuturor cuplurilor ce își doresc o schimbare la nivelul profund al dinamicii relației. Alături de Rebecca Sears, participanții vor dobândi cunoștințele necesare pentru a-și îngriji, prețui și valorifica relația, pentru a-și schimba perspectivele asupra ei, și pentru a depăși provocările întâlnite, inerent, de-a lungul acesteia. Partenerii vor explora astfel istoria emoțională ce stă în spatele relației lor, vor înțelege dinamica alegerilor pe care le fac, optica ce însoțește luptele de putere dintr-o relație, putând astfel transforma minusurile ce dor în plusuri îmbucurătoare. Întregul eveniment aduce în prim plan cel mai puternic instrument din terapia relațională IMAGO, dialogul Imago, prin care fiecare cuplu dornic de reconectare poate readuce siguranța, încrederea și iubirea în relația și în viața lor de zi cu zi.

Evenimente IMAGO pentru psihologi clinicieni & terapeuți

Un terapeut vede zilnic în practica sa cupluri ce se confruntă cu conflict și frustrare. Vede relații a căror dinamică este conflictuală. Ascultă zilnic povești în terapie despre durere, vulnerabilitate, răni.

Holo aduce primul modul de formare în terapia relațională IMAGO la Cluj-Napoca, într-un eveniment ce oferă o abordare unică a terapiei relaționale, susținut de Rebecca Sears, urmat de o extensie la nivel avansat, focalizată pe repararea rupturilor relaționale dintre cei doi parteneri aflați în terapia de cuplu – From despair to repair.

Terapia IMAGO oferă o metodologie și o abordare unică, dinamică și coerentă ce permite terapeuților să sintetizeze o suită impresionantă de concepte din psihologie, teorie sistemică, științe neuro-cognitive, existențialism și spiritualitate în lucrul cu cupluri sau familii.

Specialiștii ce doresc să aibă un prim contact și o introducere validată în această ramură a terapiei relaționale, însă nu își doresc în acest moment certificarea, sunt așteptați să participe la un curs introductiv de două zile dedicat terapiei IMAGO.

Programul evenimentelor IMAGO

  • Strategii de lucru IMAGO – 2 – 3 mai a.c., Intensa, Cluj-Napoca;
  • Primește iubirea pe care ți-o dorești! – 5 – 6 mai a.c., Hotel Ramada, Cluj-Napoca;
  • From despair to repair – 7 – 8 mai a.c., Centrul de Cooperări Internaționale UBB, Cluj-Napoca;
  • Formare în terapia relațională Imago – 10 – 13 mai a.c., Bookla, Cluj-Napoca.

Toate evenimentele susținute de Rebecca Sears la Cluj-Napoca sunt organizate în parteneriat cu Pagina de Psihologie şi  Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie în colaborare cu Institutul Relațional Imago International. Pentru cele 3 evenimente dedicate specialiștilor din domeniul psihologiei au fost demarate procedurile de acreditare la Colegiul Psihologilor din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.