PRO România Cluj și-a lansat organizația de tineret

Filiala Cluj a partidului PRO România și-a lansat organizația de tineret, iar la evenimentul de deschidere au participat zeci de tineri care vor forma nucleul de bază al organizației, coordonată de Naum Hanc – un tânăr antreprenor din domeniul IT.

La deschidere au mai participat vicepreședintele partidului, Aurelia Cristea, coordonatorul organizației naționale de tineret a PRO România, Miroslav Stanici, precum și alți reprezentanți ai organizației PRO România Cluj.

„Este, cu certitudine, un nou început pentru politica din Cluj și mă bucur să văd că atât de mulți tineri entuziaști, care nu au mai făcut politică până acum, își doresc să schimbe lucrurile în bine și ni s-au alăturat la PRO România. E nevoie de implicarea lor, cu atât mai mult cu cât vin cu o viziune fresh, care va genera un nou stil de abordare a problemelor cu care se confruntă comunitatea noastră și care vor putea deveni modele de bune practici. Pe parcursul întregii mele cariere, am susținut tinerii și am mare încredere, și de această data, că munca lor va aduce plus-valoare„, a declarat, în deschiderea evenimentului, Aurelia Cristea.

„Îi mulțumesc Aureliei Cristea pentru încrederea acordată. Am pus bazele organizației de tineret din Cluj din care fac parte aproximativ 50 de persoane. O mare parte a membrilor au o carieră profesională în diverse domeni: IT, Medicină, Învățământ etc., iar intenția noastră este aceea de a propune proiecte în funcție de competențele fiecăruia. În toamnă ne propunem să lansăm și organizația de studenți”, a declarat coordonatorul tineretului PRO România Cluj Naum Hanc.

„Am participat la evenimentul de lansare a organizației de tineret Cluj și îl felicit pe colegul meu Naum Hanc și îi multumesc Aureliei Cristea pentru sprijin. Am observat o relație strânsă între membrii seniori ai filialei si colegi din organizația de tineret, ceea ce indică faptul că la PRO România Cluj se lucrează constructiv. În ceea ce mă priveste, eu și colegii mei din Biroul Politic Național vom sprijini organizația de tineret de aici și cu siguranță ei vor deveni o componentă importantă a Biroului nostru Politic Național. Avem mari așteptări de la ei, întrucât Clujul este unul dintre cele mai mari centre universitare din țară”, a mărturisit Miroslav Stanici, coordinator al Tineretului PRO România la nivel național.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.