Ioan Rus vrea ca toate companiile din Ministerul Transporturilor să fie pe profit

ioan rusMinistrul Transporturilor Ioan Rus şi-a propus să aducă toate companiile din subordinea instituţiei pe profit, arătând că deţine experienţă în business, iar educaţia sa în acest domeniu este una nemţească.

„Obiectivul meu este de a aduce fiecare companie din Ministerul Transporturilor pe profit, dat fiind faptul că extrem de multe dintre ele sunt pe pierderi, lucru anormal cu dotările pe care unele le au – multe nu le au şi trebuie îmbunătăţite -, şi este anormal în contextul economic actual. (…) Într-o piaţă concurenţială este extrem de complicat să exişti câtă vreme nu funcţionezi pe profit”, a afirmat marţi Rus, în cadrul unei scurte declaraţii de presă susţinută la Aeroportul Otopeni, potrivit mediafax.ro.

Oficialul a avut întâlniri cu reprezentanţii Aeroclubului Român, Autorităţii Aeronautice Române şi Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, în cadrul unui program de vizite care vizează toate companiile din subordinea instituţiei.

În subordinea Ministerului Transporturilor funcţionează şi CFR SA, CFR Călători, CFR Marfă, Metrorex, Tarom, Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, Autoritatea Rutieră Română, Registrul Auto Român, Autoritatea Navală Română.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.