Probleme în „dormitorul Clujului”. Zeci de floreșteni au rămas fără apă în seara de Revelion!

Zeci de locuitori din comuna Florești au rămas în Ajunul Anului Nou fără apă potabilă din cauza unei avarii majore.

Locuitorii de pe mai multe străzi din Florești, cum ar fi strada Eroilor, Florilor, Cetății sau pe Porii au semnalat pe grupurile de Facebook din comună lipsa apei.

Oamenii au încercat să semnaleze problema Companiei de Apă Someș, însă nu a răspuns nimeni.

„Florești City cea mai mare comună din țară! De regulă în weekend și de sărbători nu ai presiune de apă nici cât să te speli pe dinți darmite să faci un duș! În seara de Crăciun și în noaptea de revelion trebuie să stai nespălat la masă cu familia și cu rudele! În secolul 21 aici trebuie să stai cu rahatul in veceu in noaptea de revelion pentru că nu ai atâta apa să tragi apa la veceu!

Cu toate astea cel mai important lucru pe ordinea de zi, începând de anul viitor este continuarea construcțiilor de blocuri în Florești!!! În 2021 probabil de sărbători nu vom mai avea apă la robinet nici cât să ne ștergem pe fund după ce ne facem necesitățile! La mulți ani Florești! La mulți ani floreșteni! Și la anu cât mai mulți locatari din toată țara, până când ne înecăm în propriul rahat! La țară măcar ai apă în fântână ca să te speli! Însă aici în Florești City ducem o viață de lux!”, a scris Ioan Iosif Fulop pe grupul Grup Liber Floresti-Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.