Urarea primarului din Florești de Anul Nou: „Să conștientizăm că trebuie să ne prețuim în primul rând sănătatea și leagănul echilibrului nostru emoțional – familia”

Primarul celei mai mari comune din România, Bogdan Pivariu, le-a transmis un gând bun floreștenilor în Ajunul Anului Nou. Acesta a susținut că pandemia de COVID a oferit o oportunitate pentru resetare și trebuie cu toții să construim un viitor mai bun având în vedere lecțiile pe care 2020 ni le-a dat.

„Anul acesta nu a fost un an care să ne ajute să atingem noi obiective, dar cu siguranță a fost anul care ne-a făcut să apreciem ceea ce avem. Să conștientizăm că trebuie să ne prețuim în primul rând sănătatea și leagănul echilibrului nostru emoțional – familia.

Pandemia Covid-19 a oferit o oportunitate pentru resetare. Trebuie să construim baze complet noi pentru societatea noastră, trebuie să construim un viitor având în vedere lecțiile pe care 2020 ni le-a dat.

Am conștientizat cât de repede ne putem schimba radical stilul de viaţă. Oamenii din jurul nostru şi-au manifestat în mod covârşitor dorinţa de a face sacrificii de dragul îngrijirii sănătăţii proprii şi a persoanelor vulnerabile. În mod clar, există voinţa de a construi o societate mai bună și în mod clar, asta stă în puterea noastră a tuturor ca și echipă.

Să păstrăm din anul care se încheie numai clipele frumoase și vorbele bune și să întâmpinăm anul ce vine, cu bucurie.

Fie ca anul 2021 să fie un an plin de sănatate și prosperitate!

Urmează ce e mai bun!

La Multi Ani!„, a scris Pivariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.