Probleme în paradis? Brad Pitt a anulat nunta cu Angelina Jolie!

Probleme în paradis pentru unul din cele mai cunoscute şi iubite cupluri de la Hollywood. Brad Pitt a anulat nunta cu iubita sa, Angelina Jolie, iar relaţia lor nu mai e la fel de perfectă, deoarece actorul în vârstă de 48 de ani are problememe mari cu alcoolul şi drogurile.

Se pare că Brad Pitt şi Angelina Jolie nu mai sunt chiar cuplul perfect, cei doi nu se înţeleg prea bine, iar actorul a decis să anuleze nunta cu superba vedetă, programată anul acesta în Franţa. Zvonurile arată că marele eveniment a tot fost amânat de mai multe ori, iar acum se se aude că nu va mai avea loc deloc.

Potrivit unor apropiaţi de-ai cuplului, Angelina şi Brad se ceartă mereu, la un moment dat actriţa de 37 de ani chiar l-a dat afară din casă pe iubitul ei. Simpaticul actor se droga în tinereţe, dar Angie ştia că eş renunţase la acest obicei periculor. Din păcate, l-a prins de câteva ori în timp ce fuma iarbă şi l-a luat la întrebări. Astfel, Jolie a descoperit că Pitt se droghează în continuare, iar mai nou a început şi să bea şi să facă scandal, actriţa temându-se pentru copiii lor, care sunt martorii certurilor repetate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.