„Ziua Porţilor Deschise” la Curtea de Apel Cluj!

În data de 25 octombrie a fiecărui an, cu ocazia „Zilei Europene a Justiţiei Civile”, Curtea de Apel Cluj organizează „Ziua Porţilor Deschise” şi invită toţi cetăţeni interesaţi de organizarea şi funcţionarea sistemului judiciar, la nivelul acestei instanţe.

Vizitatorii au posibilitatea de a vizita palatul de justiţie, de a discuta cu magistraţii aspecte generale privind înfăptuirea actului de justiţie, dar şi de a avea acces la informaţii generale de specialitate privind activitatea de judecată.

Invitaţia se adresează, în special, elevilor şi studenţilor dornici să cunoască aspecte practice ale înfăptuirii justiţiei. În acest sens, în cursul zilei, ora 14, în sala de judecată a Secţiei penale, etaj I, camera 155, judecătorii Curţii de Apel vor avea o întâlnire cu studenţii facultăţilor de drept şi elevii de la liceele clujene. În cadrul şedinţei se vor discuta aspecte vizând însemnătatea acestei zile şi activitatea instanţelor judecătoreşti.

Programul de vizitare se va desfăşura între orele 9 şi 14., iar cei interesaţi de vizitarea Palatului de Justiţie se vor adresa personalului care asigură paza instanţei, de la intrarea de pe strada Dorobanţilor, urmând a fi conduşi la Biroul de Informare al Curţii de Apel (camera 92), pentru vizitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.