Problemele la Arena Națională mută meciul FCSB – FC Botoșani pe arena CFR-ului

Arena Națională din București nu are avizul pentru securitate în caz de incendiu, iar partida dintre FCSB și FC Botoșani, programată în acest weekend, se va disputa la Cluj-Napoca, pe arena Dr. Constantin Rădulescu din Gruia.

stadion dr constantin radulescu CFR Cluj

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat, vineri seară, pe site-ul oficial, că meciul Steaua – FC Botoşani, contând pentru etapa a XVII-a a Ligii I, se va disputa la Cluj-Napoca, Arena Naţională neavând autorizaţie de securitate la incendiu.

„Având în vedere adresa emisă de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov către Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti la data de 6 noiembrie 2015 prin care informează că Stadionul Arena Naţională nu a obţinut autorizaţie de securitate la incendiu (…) LPF dispune schimbarea stadionului şi a localităţii de disputare a jocului dintre FC Steaua Bucureşti şi FC Botoşani, în sensul desfăşurării meciului pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, ziua şi ora de începere a jocului rămânând neschimbate”, se arată în comunicat.

Principalul motiv pentru care Naţional Arena nu a primit avizul ISU este reprezentat de faptul că parcarea de sub Tribuna 1 nu are prevăzute ieşiri în caz de incendiu, accesul făcându-se doar prin intermediul lifturilor.

Meciul dintre FCSB (Steaua) și FC Botoșani va avea loc duminică, 8 noiembrie, ora 20:30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.