Program anemic de 1 Decembrie la Cluj! Artificiile și retragerea cu torțe au fost anulate!

Ziua Națională a României va fi sărbătorită în data de 1 decembrie 2015 cu un program folcloric și tradiționala aprindere a iluminatului festiv de sărbători.

Municipalitatea îi așteaptă pe clujeni marți, 1 decembrie 2015, în Piața Unirii, unde va începe de la ora 16.00 un spectacol folcloric, susținut de artiștii: Amalia Chiper și Florin Rupa, Marius Ciprian Pop, Ansamblul folcloric „Dor Transilvan”, Ana Ilca Mureșan, Ansamblul folcloric „Mugurelul”, Sava Negrean Brudașcu, Dumitru Fărcaș. Acompaniamentul artistilor va fi asigurat de orchestra Regal Transilvan.

De la ora 19.00 se va da startul iluminatului de sărbători după care, pe scena vor urca doua trupe consacrate – ZDOB si ZDUB și CARGO, aceasta din urma sustinand concertul aniversar de 30 de ani.

Patinoarul din Piața Unirii va fi deschis, de asemenea, de 1 Decembrie, iar intrarea va fi gratuită între orele 10:00 – 22:00, astfel: 10.00 – 11.30, 12.00 – 13:30, 14.00 – 15.30, 16.00 – 17.30, 18.30 – 20.00 si 20.30 – 22.00. în pauzele dintre reprizele de patinaj se va curața gheața.

Ca formă de respect și de exprimare a compasiunii față de victimele tragediei de la Colectiv, focurile de artificii și retragerea cu torțe, tradiționale Zilei Naționale a României, au fost anulate.

1 Decembrie 2015(1)

One thought on “Program anemic de 1 Decembrie la Cluj! Artificiile și retragerea cu torțe au fost anulate!

  1. bai daca si artificiile au fost scoase,de ce nu scoateti si parada militara si sa declarati naibi ziua nationala anulata pe anul asta,oricum multa lume venea in mare parte pentru artifici chiar si pe frigul ce urmeaza.Zici ca abia ieri au murit aia din colectiv si e abia prima zi de doliu,au murit,au fost jeliti dar dati naibi drumu la artifici ca sa imi bag ceva voi scoateti tot e mai frumos de ziua nationala.ca sa ce?ca de parca daca scoateti artificile aia revin la viata,sunt morti am fost si eu suparat de ce sa intamplat dar totusi ce facei noi e o mare mizerie,sper ca cei care au facut posibila scoaterea artificilor sa aiba aceias soarta ca si cei din colectiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.