Program infernal pentru „U” Cluj în ultimele două meciuri rămase din actualul sezon al Ligii Florilor! „Studentele” vor juca în barajul de retrogradare!

Mai sunt trei etape din actualul sezon competițional 2018-2019 din Liga Florilor, iar Universitatea Cluj mai are de disputat doar două meciuri, în penultima etapă va sta.

„Studentele” pregătite de Alin Bondar ocupă locul al 12-lea în clasament, cu 12 puncte, loc care duce la barajul pentru retrogradare și mai are de disputat încă două meciuri infernale rămase din actuala stagiune, cu două echipe considerate de top.

Clujencele au pierdut în ultima etapă, pe terenul formației Dunărea Brăila, scor 33-25 (17-13).

În etapa a 24-a, „universitarele” vor primi vizita ocupantei locului secund din Liga Florilor, SCM Râmnicu Vâlcea, sâmbătă, 4 mai, de la ora 17:00, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, iar în ultima etapă va primi vizita unei alte pretendente la o competiție europeană, ocupanta locului 4, CS Măgura Cisnădie, duminică, 19 mai.

Universitatea Cluj mai are o șansă de a rămâne și din sezonul viitor pe prima scenă a handbalului feminin românesc dacă trece cu brio de barajul de retrogradare pe care îl va disputa alături de alte formații care vin din Divizia A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.