Programul „Prima masina”, în care plăteşti doar 100 euro rata lunara!

În afară de dobânda prefenţială, programul „Prima masina” are avantajul unui avans de doar 5%, comparativ cu minimum 15% cât cer băncile pentru un credit auto clasic sau 20% cât percep firmele de leasing.

scoala de soferi

In condiţiile unui avans mai mic, rata ce va fi plătită pentru un automobil de 10.000 de euro este, în cazul programului PRIMA MAŞINĂ, de doar 105 euro, faţă de minimum 200 de euro prin credit auto clasic sau 160 de euro printr-o firmă de leasing, relateaza Economica.net.

Programul PRIMA MAŞINĂ, anunţat recent de Guvern şi dedicat tinerilor între 18 şi 35 de ani, are trei mari avantaje comparativ cu produsele clasice de finanţare pentru achiziţia unui automobil. Avansul va fi între 5 şi 10%, la jumătate faţă de nivelurile practicate pe piaţă, dobânda, stabilită prin lege la nivelul maxim egal cu ROBOR la trei luni +3%(aproximativ 6% la actualul nivel ROBOR) mai mică decât pe piaţă şi perioada de creditare de 7 ani, cu doi ani mai mare decât ofertele clasice.

Mai mult, statul garantează 50% din valoarea împrumutului ceea ce va face ca băncile să privească cu mult mai multă încredere dosarele clienţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.