Proiecţie de gală a filmului „Poziţia Copilului”, pe 8 martie la Cinema Florin Piersic

Unul din cele mai aşteptate filme ale anului, „Poziția copilului”, în regia lui Călin Peter Netzer, va avea o proiecție de gală pentru spectatorii din Cluj vineri, 8 martie, de la ora 20.00, la Cinema Florin Piersic.

Călin Peter Netzer
foto procinema.ro

Publicul va avea ocazia să-i întâlnească și să le adreseze întrebări regizorului Călin Peter Netzer și actorilor Luminița Gheorghiu, Bogdan Dumitrache și Ilinca Goia.

Lung-metrajul „Poziţia Copilului” a fost premiat cu Ursul de Aur și Premiul FIPRESCI (Federația Internațională a Criticilor de Film) la Festivalul Internațional de Film de la Berlin. Acesta poate fi văzut de cinefilii din România începând cu ziua de 8 martie.

În prima săptămână, filmul va rula în 35 de cinematografe din peste 20 de orașe, iar la Cluj va fi proiectat la Cinema Florin Piersic, Odeon Cineplex și Cinema City din Cluj.

Filmul va fi proiectat și în Franţa, Germania, Austria, Elveţia, Benelux, Grecia, Serbia, Muntenegru, Australia, Noua Zealandă, Taiwan. De asemenea, Beta Cinema, compania care gestionează vânzările peliculei, se află în ultima fază a negocierilor pentru distribuţia în Statele Unite şi Marea Britanie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.