Promenada biciclistelor clujene

skirt bike cluj 2014Cea de-a treia promenada a biciclistelor clujence din seria Skirt Bike Cluj va avea loc duminica, 6 iulie 2014

Plecarea este din Parcul Central „Simion Bărnuţiu” începand cu ora 14:00.

Sunt invitate să vină pe două roţi, în ţinute cochete, doamnele şi domnişoarele pentru care bicicleta este sau ar putea deveni un mijloc firesc de deplasare cotidiană în oraş şi care cred că merită arătat şi altora ca este compatibil cu eleganta si feminitatea.

Coloana de bicicliste imbracate şic va urma in ritm lejer un traseu de circa o ora pe strazi din zona centrala a Clujului, iar participantele vor avea parte de cateva surprize pregatite de organizatori si sponsori si vor putea discuta despre experienta de a circula pe doua roti in Cluj, despre oportunitati si probleme, solutii si perspective, despre ce e de facut ca sa devina o normalitate imaginea unei bicicliste imbracate elegant si sa existe respectul din partea altor participanti la traficul rutier.

Itinerarul propus al promenadei pe doua roti din 6 iulie este: Parcul Central (latura dinspre podul „Napoca”) – str. G. Gosbuc – Cl. Motilor – str. P.Maior – p-ta L.Blaga – str.Napoca – p-ta Unirii – bd.Eroilor – Cl.Dorobantilor – al.Bibliotecii – p-ta Marasti – bd.21 Decembrie 1989 – p-ta Unirii – str.R.Ferdinand – p-ta M.Viteazu – str.I.P.Voitesti – str.Dacia – str.Gen.Dragalina – pod Napoca – Parcul Central.

Evenimentul este organizat de Clubul de Cicloturism „Napoca” (CCN) si Skirt Bike.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.