Tudor Chirilă, noul jurat de la Vocea României

Emisiunea Vocea României, difuzată de PRO TV, şi-a completat echipa de juraţi după plecarea lui Horea Brenciu.

Echipa de antrenori Vocea României este formată din Loredana, Smiley și Marius Moga, iar lor li se alătură solistul trupei VAMA, Tudor Chirilă.

Actor, solist vocal si compozitor, Tudor Chirilă este un spirit liber, cu o personalitate creativa si versatila. Vocalist al formatiilor „Vama Veche” si, ulterior, „Vama”, are o cariera de peste 18 ani in muzica, timp in care a compus peste 80 de cantece.

tudor chirila

De-a lungul timpului am refuzat multe oferte in televiziune. Mi s-au propus diferite formate, dar nu reuseam deloc sa ma imaginez in postura de TV host. Actor si cantaret e cateodata chiar prea mult. Cu atat mai legitima devine intrebarea: – De ce Vocea Romaniei? Pentru ca imi place ideea ca as putea sa impartasesc cate ceva din experienta mea unor oameni care vor sa reuseasca in muzica. In viata mea am invatat multe și pe gratis de la oameni generosi. In al doilea rând sper ca prezenta mea in acest show va aduce mai mult in atentia publicului muzica pop-rock, care in momentul de fata nu beneficiaza de expunerea pe care o merita. Mi-as dori sa gasesc voci pe care sa le conving sa cante rock, sa se exprime rock sau pop-rock. Cred ca in muzica rock exista multa energie ai libertate si cred ca Vocea si concurentii din echipa mea le-ar putea aduce oamenilor aminte de asta. Cand spun rock ma gandesc la o plaja mai larga de genuri: blues, jazz, funk. Este vorba despre atitudine: Frank Sinatra este rock pentru mine. Gil Dobrica, la fel. Vocea Romaniei trebuie sa fie rock. Libera, puternica, sexy., declara Tudor Chirilă, citat de protv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.