Protest la Cotroceni cu circa 50 de persoane care au cerut eliberarea fostului lider PSD din închisoare: „Dragnea te iubim, noi ca tine nu găsim”

În jur de 50 de oameni au protestat, duminică, 17 iunie,,împotriva preşedintelui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, ei solicitând eliberarea din închisoare a fostului lider PSD Liviu Dragnea, transmite Agerpres.

Protestatarii scandează lozinci antiprezidenţiale, poartă pancarte şi steaguri tricolore, iar înscrisurile care se pot citi pe tricouri sau pe alte materiale sunt următoarele: „Liviu, deţinut politic, libertate”; „Dragnea te iubim, noi ca tine nu găsim”; „Sunt alături de un om care a fost trimis în puşcărie”; „Jos statul paralel”.

Unul dintre protestatari, Petruţ Petreschioiu, de profesie inginer, declară că a venit la manifestaţie pentru un om care „merită tot respectul, pentru tot ce a făcut în ţara asta şi pentru oameni”.

Doresc eliberarea lui, e clar că a fost un dosar politic – şi primul şi al doilea – deci e un abuz evident„, a afirmat acesta.

Potrivit jandarmilor, protestul este unul spontan, nefiind autorizat de către autorităţi.

Adevărul notează că duminică dimineaţă a fost creată o pagină de Facebook cu ajutorul căreia „patrioţii adevăraţi” sunt chemaţi să protesteze în faţa Cotroceniului, timp de trei ore, în sprijinul libertăţii lui Dragnea şi pentru demiterea preşedintelui Iohannis.

Evenimentul este programat duminică, 16 iunie, între orele 12:00 şi 15:00, iar apelul la protest şochează prin tonul agresiv şi acuzaţii xenofobe şi rasiste şi greşeli gramaticale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.