Rafael Nadal l-a învins pe Daniel Negreanu și a câștigat primul său turneu „live” de poker

turneu caritabil de poker rafa nadal, daniel negreanuTenismanul spaniol Rafael Nadal, numărul unu mondial ATP, a câștigat primul său turneu „live” de poker, un eveniment caritabil care a avut loc joi la Praga, în cursul căruia a reușit să-i învingă pe unii dintre cei mai buni jucători din lume, între care și profesionistul canadian de origine română Daniel Negreanu.

Ibericul s-a apropiat de poker începând din vara anului trecut, când a fost nevoit să stea departe de terenurile de tenis din cauza unei accidentări la genunchi.

„Tenisul rămâne în continuare viața mea. Pokerul este pentru plăcere. Învăț, dar încerc în același timp să fiu competitiv”, a declarat Nadal la capătul etapei pragheze din European Poker Tour (EPT).

Liderul clasamentului ATP a riscat, totodată, o comparație între cele două pasiuni ale sale: „Este o competiție. Trebuie să-ți controlezi emoțiile, să fii mereu concentrat. Trebuie să dai dovadă de sânge rece, să aștepți momentul”.

La turneul de poker din Praga au mai participat, de asemenea, fostul schior italian Alberto Tomba și două staruri ale fotbalului, brazilianul Ronaldo și ucraineanul Andrei Șevcenko.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.