Rata de vaccinare în Cluj-Napoca a ajuns la 56%, probabil cea mai mare din Romania. Boc îi felicită pe clujeni. „Drumul spre revenirea la normalitate trece prin vaccinare”

Acoperirea vaccinală cu două doze la nivelul municipiului Cluj-Napoca a ajuns la 50% la sfârșitul acestei săptămâni, iar rata de vaccinare a ajuns la 56%, fiind probabil cea mai mare din România.

Primarul Emil Boc i-a felicitat pe clujenii care au ales să se vaccineze și a precizat că „drumul spre revenirea la normalitate trece prin vaccinare”.

„Felicitari, dragi clujeni. O rata mai mare de vaccinare înseamnă mai putine persoane la terapie intensiva, mai putine decese și o reducere a presiunii pe sistemul medical. Drumul spre revenirea la normalitate trece prin vaccinare. Primaria sprijină si menține deschise toate centrele de vaccinare . Va rugam , dragi clujeni, sa continuați vaccinarea”, transmite edilul Emil Boc. 

Date din perioada 18-21 octombrie

  • 16.485 de clujeni s-au vaccinat, dintre care 8307 cu prima doză.

”Responsabilitatea comunității clujene de a-i proteja pe cei din jur și de a reduce riscul de răspândire a virusului este clară: Tendința de creștere a procesului de vaccinare la nivel local este într-o continuă creștere. Așadar, la sfârșitul acestei săptămâni, la nivelul municipiului, acoperirea vaccinală cu două doze este de 50%. F

Felicit clujenii pentru rata ridicată de vaccinare și încurajez pe oricine să facă acest pas! Împreună, prin vaccinare, învingem pandemia și revenim la normalitate!”, mai spune acesta 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.