Recital de goluri în Gruia. CFR Cluj – FC Botoșani 6-0

CFR Cluj a câștigat fără drept de apel partida din cadrul etapei a 7-a a play-out-ului Ligii I, scor 6-0, cu FC Botoșani, disputată pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.

CFR Cluj

Clujenii care au ales fotbalul în detrimentul meciului de tenis dintre România și Germania din Sala Polivalentă au avut ce vedea, un recital de goluri ca-n vremurile bune în Gruia. Balul a fost deschis de Cristian Bud cu o „dublă”, minutele 15′ (penalty) și 26′, iar Juan Carlos Ruiz a stabilit scorul pauzei cu o altă „dublă” în prelungirile primei reprize (45+2, 45+3).

Moldovenii au mai încasat două goluri în repriza secundă, unul de la Nouvier (53) și unul de la Cristian Lopez (68), care a stabilit scorul final la un 6-0 categoric.

În urma acestui succes, CFR Cluj acumulează 26 de puncte în clasament și se află pe locul 2 în clasamentul play-out-ului, la egalitate de puncte cu CSU Craiova si la un punct distanță de liderul CSMS Iași.

Echipele de start:

CFR: Marc – Tiago Lopes, Larie, Mureșan, Camora – Petrucci, Juan Carlos – Jakolis, Filipe Nascimento, Păun – Bud
Rezerve: Mincă, Tînc, Dani, Negruț, Nouvier, Cristian Lopez, Vitor Bruno

Botoșani: Iliev – Tomozei, Ngadeu, Plămadă, Mușat – Cucu, Bordeianu – Ivanovici, Jose Casado, Cabrera – Dan Roman
Rezerve: Pleșca, Bujor, Ichim, Patache, Fernando Carraler, Matulevicius, Dimitrov

Etapa viitoare, CFR Cluj va juca sâmbătă, 23 aprilie, derby-ul din play-out, cu CSMS Iași, partidă care va avea loc pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.