Reclamaţie halucinantă la E-ON Gaz: O nevastă sexy vs. „armăsarul nepotolit sexual” ce îi citeşte contorul

Cum a încercat o arieşancă să îşi salveze familia? În încercarea disperată de a scăpa de divorţ, o locuitoare din Arieş a trimis o sesizare în data de 31 iulie la sediul E-ON Gaz, Târgu Mureş. „Vă rog să luaţi măsuri disciplinare împotriva acestui armăsar nepotolit sexual. Daţi-i de lucru să nu mai umble în timpul orelor de serviciu după femei“. Acesta este un pasaj din reclamaţia făcută de Liana Colcer la adresa angajatului de la E-ON Gaz. Apelul disperat este, chipurile, o încercare a femeii de a-şi salva familia. 

Liana Colcer locuieşte în satul Gura Arieşului din comuna Lunca Arieşului. Fiind o femeie frumoasă, harnică şi devreme acasă, mare i-a fost mirarea când bărbatul ce obişnuia să îi citească contorul de gaz a încercat să îi ofere diverse plimbări cu maşina sau chiar să o plătească în speranţa unei partide de sex. Bineînţeles, numai dimineaţa, că doar şi bărbatul cu pricina este un „familist convins” şi nu vrea să afle nevasta ce face, de fapt, el la lucru. „Angajatul Dumneavoastră la EON Gaz Ocna Mureş, de câte ori vine la citit la contor sau la verificări de gaze, sau numai aşa, îmi propune să fac sex cu el. Dar numai în timpul dimineţii, în timpul orelor de program, pentru a nu avea probleme acasă. Îmi spune că mă duce cu maşina unde vreau eu, că îmi dă bani, euro pentru o partidă de amor.”, afirmă Liana în sesizarea către E-ON Gaz, Târgu Mureş. De asemenea, angajatul E-ON Gaz, văzând că nu merge cu dulcegăriile, a schimbat placa, trecând la ameninţări, „M-a ameninţat că îmi închide gazul dacă tot îl refuz, alte femei i-au cedat.”

În încercarea de a obţine protecţie şi de a se bucura de un umăr pe care să plângă, Liana şi-a deschis sufletul în faţa soacrei ei. Însă, aceasta din urmă, mamă fiind, a fugit la fiul ei să-i povestească şi să-l atenţioneze de întâmplările nevestei lui dragi. Soţul, tandru şi iubitor, la aflarea veştii a fost într-atât de convins de nevinovăţia Lianei, cea frumoasă, harnică şi devreme acasă, că a snopit-o în bătaie şi s-a decis să intenteze divorţul. „Le-am povestit toate acestea la soacra mea, aceasta i-a spus la soţul meu care m-a bătut de multe ori pe nedrept din cauza asta. Acum chiar vrea să bage divorţ din cauza acestui individ”, declară revoltată Liana. Întrebarea este dacă reacţiile soţului chiar se datorează posibilei infidelităţi a acestei femei, sau mai degrabă faptului că angajatul „binevoitor” le-ar fi putut tăia gazul?

În orice caz, Liana Colcer vrea să îl liniştească pe acest „armăsar nepotolit sexual”, după cum ea însăşi îl denumeşte, „Vă rog să luaţi măsuri disciplinare împotriva acestui armăsar nepotolit sexual. Daţi-i de lucru să nu mai umble în timpul orelor de serviciu după femei. Destramă familii şi rămân copii pe drumuri.” În încheiere, ea mulţumeşte anticipat conducerii companiei distribuitoare de gaze naturale şi îşi evidenţiază speranţa că „Poate aşa îmi pot salva şi eu familia.”

Săracul anagajat, se pare că nu a fost, totuşi, destul de armăsar dacă ea este atât de îndârjită să îl potolească şi să îşi salveze familia. Sau poate a fost mult prea bun „nepotolitul” şi a obosit-o prea tare pe sărmana femeie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.