Record absolut în istoria tenisului românesc: biletele puse în vânzare online, pentru meciul Fed Cup România-Germania, epuizate în câteva ore

Interesul românilor pentru întâlnirea România – Germania, de pe 16 și 17 aprilie 2016, contând pentru play-off-ul Grupei Mondiale a FED CUP BNP Paribas, a atins cote record. Biletele scoase la vânzare pe site-ul www.eventim.ro și în rețeaua Eventim, s-au vândut complet în aproximativ patru ore.

fed cup cluj romania - cehia sala polivalenta cluj

„Este o veste care, recunoaștem, ne-a surprins total. Suntem impresionați de susținerea pe care oamenii o arată astfel față de echipa feminină de tenis a României. Interesul major arătat pentru acest meci ne bucură, dar ne și obligă. Ne obligă, în primul rând, să organizăm această întâlnire la cele mai înalte standarde de competiție internațională, iar Sala Polivalentă de la Cluj ne oferă toate premisele pentru acest lucru.

Totodată, vrem să fim 100% transparenți: au fost puse în vânzare 5.000 de bilete pentru fiecare dintre cele două zile. Restul de bilete, până la capacitatea maximă a sălii, trebuie alocate, în baza regulilor Federației Internaționale de Tenis (ITF), suporterilor Germaniei, cluburilor noastre afiliate, sponsorilor și partenerilor”, a declarat George Cosac, Președintele Federației Române de Tenis.

„Vânzarea rapidă a biletelor de la Fed Cup nu este neapărat o surpriză pentru noi, în schimb reprezintă o bucurie foarte mare. Ea masoară cât se poate de direct popularitatea acestui sport și reprezintă o recunoaștere din partea publicului a muncii pe care jucătoarele și federația de tenis o depun.În cateva ore de la începerea vânzării, aproximativ 9.000 de vizitatori unici au accesat site-ul Eventim. Media a fost de 3,3 bilete pe comandă, deci cei 9.000 de vizitatori ar fi putut achiziționa fără probleme 29.000 de bilete, adică de trei ori mai mult decât ceea ce a fost disponibil. Sistemele noastre sunt făcute să suporte valori mult mai mari de trafic si vânzări. La concertul Robbie Williams, de exemplu, s-au comandat peste 40.000 de bilete într-o oră, iar Festivalul George Enescu este deja renumit pentru epuizarea biletelor și abonamentelor în câteva minute”, a declarat Valentin Vasiloiu, Director Executiv Eventim.

Întâlnirea dintre România şi Germania va avea loc în perioada 16-17 aprilie 2016, pe zgură, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă(16 aprilie), urmând ca duminică(17 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu și, dacă mai este necesar, meciul de dublu.

Important de menționat pentru iubitorii tenisului: copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore care îi însoțesc, deținătoare a unui bilet valabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.